Благодарствени и официални писма


АСОЦИАЦИЯ НА КЕЙМБРИДЖ УЧИЛИЩАТА
В БЪЛГАРИЯ

Уважаема г-жо Георгиева,

Приемете най-сърдечните ми поздрави по случай предстоящия празник 24 май!

Този ден заема особено място в съзнанието на всеки българин и особено на хората, свързани с образованието. За много от нас той е истинският национален празник, тъй като е посветен на най-важната победа. Тази на духовността и просвещението.

Само хора като Вас могат да отстояват и да се борят за подобни трудни каузи в условията на все по-материален свят. Желая Ви кураж и вяра. Обществото ни има нужда от Вас!


Бъдете здрави и честит празник!

Владимир Колев

Бих искала публично да благодаря на г-жа Петрова, класен ръководител на 3в клас.
През годините, г-жа Петрова ни убеди в професионализма си, но в критични ситуации като сегашната, тя прави много повече.
От две седмици г-жа Петрова преподава присъствено сутрин и онлайн след обяд на учениците, които са в карантина, болни или са избрали дистанционна форма на обучение. Онлайн обучението се извършва по програма със стриктно спазване на часовете, провеждат се тестове, устни изпитвания , комуникира се с всеки ученик индивидуално.
Като родител и служител, разбирам, че това изисква много енергия и най-вероятно г-жа Петрова се налага да загърбва и домашните си задължения и задълженията си като родител. Също така, разбрахме, че тя го прави без да се задължена, а в името на учениците и учебния процес.
Благодарим и сме възхитени от жеста!
Желаем здраве на учителите и техните семейства!
С Уважение,
Мая Керезиев
Родител на дете от 3.в клас