Уважаеми ученици, родители и приятели на 43.ОУ, и тази година, в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, ученици от всички паралелки, техните учители и родители, ще се съберат заедно в училище, за да продължат традицията в съботния ден, за КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР 2022 17.12.2022г.-събота, 9:00ч.-11:30ч., обединени от каузите, предложени от Ученически съвет към 43.ОУ, съгласувани на Педагогически съвет и от Обществен съвет към 43.ОУ. Запознайте се с каузите и подкрепете инициативите на децата на 43.ОУ! Бъдете част от този специален празничен ден заедно с нас!

ОБЩЕСТВЕНА КАУЗА:

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ПАМЕТНИКА НА ТРАЙКО КИТАНЧЕВ В УЧИЛИЩНИЯ ДВОР – 50% от събраните средства;

УЧИЛИЩНИ КАУЗИ:

1.ПОДПОМАГАНЕ НА УЧЕНИЦИ И СЕМЕЙСТВА на 43.ОУ В НУЖДА – 30% от събраните средства;

  1. ИНВЕСТИЦИЯ В УЧИЛИЩНАТА СРЕДА – поставяне на фототапети в класните стаи – 10% от средствата;
  2. Подпомагане на Столичен зоопарк и/или организации за защита на бездомните животни – при възможност с до 10% от събраните средства;

Каузите са по предложение на Ученически съвет към 43.ОУ, съгласувани на Педагогически съвет и от Обществен съвет към 43.ОУ.

Подробна информация за благотворителните кампании на 43.ОУ през изминалата година можете да намерите в сайта на училището. Гордеем се, че заедно успяхме да дадем пример и оставим наследство към бъдещите поколения на общността ни с реставрацията на барелефа на Христо Смирненски и оформянето на истински кът на патрона ни в централното фоайе на училището. Продължаваме заедно!

By admin