Категорична спортна доминация на 43.ОУ в Ученически игри 2022/2023 година в Район „Илинден „. Отбори баскетбол момчета и момичета, под ръководството на г-жа Елена Тодорова и г-н Михаил Тодоров- учители ФВС, завоюваха първите места в районния кръг и ще защитават спортната слава на 43.ОУ и „Илинден “ на областен кръг, заедно с отборите на училището по футбол и тенис на маса. Браво, момчета и момичета! Благодарим ви за победите и спортната слава на 43! 43.ОУ се ГОРДЕЕ С ВАС!

Категорична спортна доминация на 43.ОУ в Ученически игри 2022/2023 година в Район „Илинден „. Отбори баскетбол момчета и момичета, под ръководството на г-жа Елена Тодорова и г-н Михаил Тодоров- учители ФВС, завоюваха първите места в районния кръг и ще защитават спортната слава на 43.ОУ и „Илинден “ на областен кръг, заедно с отборите на училището по футбол и тенис на маса. Браво, момчета и момичета! Благодарим ви за победите и спортната слава на 43! 43.ОУ се гордее с всички вас!

Представяме ви шампионите по тенис на маса на Район „Илинден“! Браво, момчета и момичета! 43.ОУ се гордее с вас! ❤Отбори момчета и момичета завоюваха победата в Ученически игри на районното първенство под ръководството на г-н Тони Тодоров, старши учител ФВС. Тенисът на маса е любимо спортно занимание в училище, ние го подкрепихме с външни бетонови тенис маси в училищния двор и си заслужаваше инвестицията! Стискаме ви палци за победа и на областен кръг! ❤💯гордее с всички вас!

Непобедимите от футболния dream team на 43.ОУ! Победа, и пак победа! 43.ОУ е шампион по футбол в районния кръг на Ученически игри, под ръководството на г-н Христо Кирев, учител ФВС ! Отиваме на областен кръг! Бравоооооо, момчета! 43.ОУ се гордее с вашите победи днес с резултати 5:2 и 8:0! Безапелационно!!!

By admin